tisdag 6 maj 2008

sömnlös

kan inte sova, satte mej här för att fördriva lite tid medans jag väntar på john blund (hatar att ligga & vrida mej i sängen!).
Loggade in på MSN och fick upp en sida där det stod typ; "Före och efter stylisten, Se hur stjärnorna gått från noll koll till fashionistas", och nyfiken som jag är klickade jag mej in på sidan i förhoppning om att se smaskiga bilder på kändisarna osminkade, nyvakna och på väg till stylisten, ja mänskliga helt enkelt. Det Msn gjort var att ta bilder från förr, alltså en bild på tex Gwen Stefani i början på hennes karriär och bild där hon ser ut som hon gör nu. Och visst är det kanske vanligare att kändisar har stylister nu än förr (men ja tror nog inte det?) men jag menar Hallå, en del av bilderna är typ 8 år gamla, både trenderna på kläder, frisyr och makeup har hunnits ändrats typ massa ggr sen dess! Många av Kändisarna har ju dessutom hunnit mognat en hel del på alla dessa år mellan bilderna och en del även bytt stil helt och hållet, exempelvis Christina Augilera. Och klart att en kändis som precis håller på att slå igenom inte har samma förutsättningar (ekonomiskt) och kontakter som de redan etablerade kändisarna.

Känner mej lurad på snaskiga "before make up" bilder :'(
till Msn: det är fult att luras :s

Ni kan själva se bilderna här http://msnse.starlounge.com/article.cfm?objectid=22890&imagenr=1

1 kommentar:

ika sa...

De dära sk "före" bilderna som visas på kändisar är "photoshoppade" i veckans bild och på aftonbladet brukar det vara extra uppenbart för det är så dåligt gjort. Men är det sk stylade bilder från 80 talet eller 90 talet mot nu, så ja visst modet förändras ju för varje år..