torsdag 21 augusti 2008

En Sköön eftermiddag + kväll

dagen började med en hel massa slappande hemma.
Sen stack ja ner till Vårdcentralen & de tog bort mina stygn. Sjuksköterskan överöste kirurgen som sytt mej med beröm, såret ser jätte fint ut & är otroligt bra sytt. :) Ibland har man tur med läkare med andra ord =).

Efter besöket på vårdcentralen mötte ja upp min Kombo på värnhem & vi stack till centralen, där tog vi första bästa tåg över till Danmark.

14.59 ankom tåget till köpenhamns central. Vi gick upp på ströget och käkade på en asnajs resturant, "Butterfly", Jätte god medelhavs inspirerad buffé som jag verkligen kan rekomendera.

Sedan fortsatte vi våran vandring uppåt ströget för att hitta ett par skor till Adde.

Strax efter 5 ringde Masso & vi hookade up med honom. Mina fötter värkte efter allt promenerande så vi stannade på en uteservering. Ölen var billigare än läsken, snåla Millo valde därför att dricka öl som grabbarna :-P Carlsberg såklart!
Vi tog 1 öl & sen vandrade vi vidare.. stannade på fler uteserveringar & drack 1 öl per ställe, sammanlagt 3 ställen tror ja :P









Det var verkligen en GÖÖR Kul kväll & ja har fan inte skrattat så mycket på väldigt väldigt länge :)







De ända besvikelserna på resan var att Adde inte hitta några skor & att vi inte gick in på "museum erotica". Det hade varit pricken på I:et att varit på det museumet oxå.
men grymt kul som sagt!! Tack killar för en TOKROLIG kväll!




"Lilla Ölen" på sista stället


Carlsberg - probably the best beer in the world ;-P


Inga kommentarer: