onsdag 23 april 2008

Haltande relation?

Om man har en vrickad fot, bryten handled eller liknande så vet man vad man ska göra - iväg till sjukhuset eller till vårdcentralen beroende på hur allvarlig skadan är. Kanske räcker det till och med att man tar en alvedon.
Men om man har ett stukat förtroende till en annan människa eller en haltande relation, vad gör man då? En människa som man tycker väldigt mycket om och inte vill förlora, alla är vi ju människor och människor gör misstag.

Jag känner för att tröst äta en massa glass (som de gör på all amerikansk tv) & tycka synd om mej själv... men det blir ju ingenting bättre av och med tanke på att beach 2008 börjar närma sej så känns det inte ens som ett alternativ. Att komunicera är ju kanske det bästa, men när man gjort det då? Ett förtroende och tillit är ju inget man bara kan ge till någon, personen måste förtjäna det.. Undrar hur lång tid ett stukat förtroende tar att läka..?

I min kalender står det en klok mening vid varje vecka och passande nog står det denna veckan: "Det är lättare att förlåta en fiende än en vän"

Inga kommentarer: